Valentin Napi Akció! -20% kedvezmény minden termékre …bonbont, virágot, ékszert, parfümöt, luxus utat vegyenek… De lehet jobb, ha mindegyszerre! …vagy végy neki tücsköt, bogarat, bőröndöt, és húzzatok el moziba, étterembe, wellnesszőőni. (Ne engem. Egymást.) De! Legyen a tiéd (jóóó, az övé) a legnagyobb, a legszebb, a legromantikusabb, a legdrágább ajándékcsomag. …vagy a toronyóra lánccal, mert az még a Holdról is lácccik. Ha mindezt már az előző években megvetted, akkor kérd meg a kezét… Ha azon is túl vagy, akkor vedd el feleségül… Ha az is megvolt… akkor már tuti, hogy nem tartod! (Mert amúgy is hülyeség, és egyébként meg több, mint 2 éve együtt vagytok, mindent IS megkapott, már nem tudsz mit kitalálni.)

Február 14-én ünnepeljük a szerelmet. Nem nagyon értem mit kell rajta ünnepelni, mert az vagy van, vagy nincs.
Ha nincs, akkor ugye nincs mit ünnepelni, ha van, akkor meg minden nap ünnep (kellene, hogy legyen). De nem vagyok Grincs, mert ünnepelni mindig jó, csak a módjával nem értek egyet.

Ellenérzést szül bennünk, mert dátumhoz kötötték, és divat lett a színes papírba csomagolt cukiskodás, piros szalaggal átkötve. De! A szürke hétköznapokon jó megállni egy pillanatra, és megragadni a lehetőséget az ünneplésre. Teljesen mindegy, hogy mennyire giccses a körítés, vagy az, hogy ki mit gondol az egészről. Elég szegény az, akinek gazdagnak kell lennie ahhoz, hogy megtartsa a Valentin napot, mert nem tudja, hogy nem az ajándék az, ami számít, hanem a figyelmesség, a gesztus, és a szeretet, amit egymásnak adhatunk!

Én inkább a minden nap valami apró kedvességet pártolom, mint évente egyszer megünnepelni azt, ami nekem nap mint nap öröm és bódottá, így az enyém perszehogy el van kényeztetve, és mindig ott várja a reggeli az asztalon.(Mondjuk, ha szerencséje van, és este jókedvemben talál, még meg is kérdezem, mit szeretne másnap enni.)

Szóval, amíg Te beszerzed az idei legesleg ajándékot a Kedvesnek, aki tutibitto összepisili magát örömében (mielőtt kiteszi fészbúkra), addig én megyek és sütök egy rántottát mire felébred. (Igen, idén is már reggel kipipálom majd a cukiskodást, aztán ha nem tetszik a rendszer, teret engedek a sárkánynak.)

Gódor Panka

Receptek diabosoknak rovatunk szerzője végzettségét tekintve szakács. Lánya 2008 óta diabéteszes. Panka a családja számára bevált recepteket osztja meg velünk hétről hétre, köztük sok-sok édességgel. Diab Diéta a la Panka oldalát itt érhetitek el.

Ezek a receptek is érdekelhetnek

Támogasd a munkánk!

Csatlakozz közösségünkhöz önkéntesként, ha teheted, adománnyal segítsd alapítványunkat, vagy cégeddel vegyél részt egy-egy projektünk megvalósulásában! Nézd meg, mennyi mindent tudunk megvalósítani a támogatásoddal!

Támogatom

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Amire számíthatsz: havi rendszerességgel hírek a legújabb diab eszközökről, szakmai cikkek, információk és beszámolók a Szurikáta-programokról, diétás receptek pontos szénhidrátokkal.
Amire számíthatsz: havi rendszerességgel hírek a legújabb diab eszközökről, szakmai cikkek, információk és beszámolók a Szurikáta-programokról, diétás receptek pontos szénhidrátokkal.
Iratkozz fel hírlevelünkre!