A Szurikáta Foglalkozás elismerései

A Szurikáta Alapítvány indulásakor az 1-es típusú diabéteszes gyermekek integrációját tűzte ki célul. A cukorbeteg gyermekek be- és visszafogadását segítő élményterápiás érzékenyítő programunk, a Szurikáta Foglalkozás már közel 100 óvodába és iskolába jutott el, és több rangos szakmai díjban részesült.

2020-ban az Edisonplatform EDISON100 kezdeményezés Egészség kategóriájának fődíjasa,
2018-ban a bécsi székhelyű, társadalmi innovációs Sozial Marie Díj szakmai zsűri díjas és magyar közönségdíjas projektje,
2017-ben az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének NEKEM SZÓL! Egészségértés Díj bronz fokozatú díját nyerte el a foglalkozás.

Működésünk alapja az önként vállalt társadalmi munka

A Szurikáta Alapítvány sokrétű tevékenysége nem jöhetne létre a szervezetet önkéntes munkájával, pro bono felajánlással támogató egészségügyi szakértők, szakmai segítők, valamint egyetemista és középiskolás önkéntesek nélkül. Büszkék vagyunk a Szurikáta-kolóniára, akik szabadidejükben, elhivatottan segítik a diabéteszes gyermekek és családjuk mindennapjait. 2018-ban Kocsisné Gál Csilla, alapítványunk vezetője megkapta a Pro Voluntarius díjat az önkéntes munkája, a közjóért tett szolgálata, valamint a fiatal generációk önkéntességre nevelésében végzett kiemelkedő teljesítményének elismeréseként.

Támogasd a munkánk!

Csatlakozz közösségünkhöz önkéntesként, ha teheted, adománnyal segítsd alapítványunkat, vagy cégeddel vegyél részt egy-egy projektünk megvalósulásában! Nézd meg, mennyi mindent tudunk megvalósítani a támogatásoddal!

Támogatom

Iratkozz fel hírlevelünkre!