Családi hétvége a zánkai Erzsébet-táborban

A Szurikáta Alapítvány és az Erzsébet Alapítvány együttműködésében 2022-ben lehetőség nyílik arra, hogy azok a családok, akik 1-es típusú diabéteszes gyermeket, gyermekeket nevelnek, részt vehessenek a zánkai, tábori hétvégén. Bővebb információ: zanka.szurikata@gmail.

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

Időpont

2022. augusztus 12-14.

Helyszín

Zánkai Erzsébet- tábor, mely teljeskörűen megújult 2021-re, így modern és korszerű körülmények, saját fürdőszobás szállások várnak minden résztvevőt.

Kiket várunk?

Diabéteszes gyermekeket és családjukat. A jelentkezés általános feltétele, hogy a családok legalább egy tagja 7 év alatti gyermek, vagy a jelentkezés beadásakor érvényes tanulói jogviszonnyal rendelkező 1-12. évfolyamos gyermek legyen.

Program

  • A Balaton adta élmények mellett számos programlehetőséget is kínál az Erzsébet Alapítvány, például lehetőség van sétahajózásra, kézműveskedésre és sportolásra, emellett ismeretterjesztő programok, koncert is vár a családokra, és a napi ötszöri étkezés (speciális étkezési igények kiszolgálása), valamint a szükséges pótétkezések is biztosítottak.
  • A családi táborokban 24 órás gyermekorvosi ügyelet működik a vadonatúj és jól felszerelt egészségházban, valamint az Országos Mentőszolgálat is jelen van, és vízimentők is gondoskodnak a biztonságról.
  • A péntektől vasárnapig tartó családi hétvégén jelképes részvételi biztosíték befizetésével vehetnek részt a családok, ez fejenként 1000 Ft.

Még több információ a Családi Erzsébet-táborról itt >>>

Támogatóink

Támogasd a munkánk!

Csatlakozz közösségünkhöz önkéntesként, ha teheted, adománnyal segítsd alapítványunkat, vagy cégeddel vegyél részt egy-egy projektünk megvalósulásában! Nézd meg, mennyi mindent tudunk megvalósítani a támogatásoddal!

Támogatom

Iratkozz fel hírlevelünkre!