Gyermekdiabétesz konferencia, kiállítás, gyerekprogramok

A Szurikáta Alapítvány októberi Családi Napjai 2017-2019. között összesen majd’ kétezer résztvevővel zajlottak. 2020-ban a koronavírus-járvány miatt át kellett térnünk az Online Edukációs Napokra, melynek szakmai előadásait a Videóink alatt nézhetitek vissza.

Nagy öröm számunkra, hogy 2022-ben ismét találkozhatunk a fesztiválhangulatú rendezvényünkön, várunk benneteket szakmai előadásokkal, kiállítókkal, kóstolókkal, továbbá vidám gyermekprogramokkal. Gyertek, tanuljunk együtt a diabéteszről diabetológus, dietetikus és pszichológus előadóktól, és ismerkedjünk, hogy diabéteszközösségünk valódi, élő közösségé válhasson!

Időpont

2022. október 1., 9.30-17-00

Helyszín

Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központ, Budapest, 9. kerület, Tűzoltó utca 37-47.

Kiket várunk?

1-es típusú diabéteszes gyermeket nevelő családokat, 1-es típusú diabéteszes gyerekeket és testvéreiket, 1-es típusú diabéteszes fiatalokat és felnőtteket és minden, a diabéteszben érintett szakembert a családjával együtt.

Videó

Program

Támogatóink

A programról mondták

Támogasd a munkánk!

Csatlakozz közösségünkhöz önkéntesként, ha teheted, adománnyal segítsd alapítványunkat, vagy cégeddel vegyél részt egy-egy projektünk megvalósulásában! Nézd meg, mennyi mindent tudunk megvalósítani a támogatásoddal!

Támogatom

Iratkozz fel hírlevelünkre!