Ne felejtsd el az e-SZJA bevallásod elfogadásánál az adó 1%-odat felajánlani! A Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért várja a Te támogatásodat is 2023. május 22-ig. Sok kicsi 1% sokra megy, sok kicsi cukorbeteg gyermeken tud segíteni!

Mire fordítjuk az 1%-odat?

Arra, hogy minél több családhoz eljuttassuk az 1-es típusú diabétesz tüneteiről szóló információkat orvosi rendelőkben, iskolákban, óvodákban kihelyezett plakátjainkkal, a Diabétesz Tanoda pedagógusképzésünkkel és a Szurikáta gyermekfoglalkozással.

Hogyan tudsz nyilatkozni az 1%-ról?

  • ONLINE, ha van ügyfélkapud, akkor az adóbevallástól függetlenül vagy az adóbevallás elfogadásakor (eSZJA felület) is tudsz az 1%-ról rendelkezni május 22-ig. Akár ITT és MOST nyilatkozhatsz >>>
SZJA szolgáltatás
  • POSTAI ÚTON, ha nincs ügyfélkapud: az 1%-os nyomtatványt a Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért adószámával: 18524710-1-13 kell ellátni, egy borítékba tenni. Itt le tudod tölteni a nyomtatványt >>>
    – és vagy személyesen leadni egy NAV kirendeltségen,
    – vagy postázni a számukra. Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) címe: 1373 Budapest, Pf. 561.

Tudj meg Te is többet az 1-es típusú diabéteszről!

Támogasd a munkánk!

Csatlakozz közösségünkhöz önkéntesként, ha teheted, adománnyal segítsd alapítványunkat, vagy cégeddel vegyél részt egy-egy projektünk megvalósulásában! Nézd meg, mennyi mindent tudunk megvalósítani a támogatásoddal!

Támogatom

Iratkozz fel hírlevelünkre!