Ez a csokis, kevert süti számtalan módon variálható: keverhetünk a tésztába darabolt csokoládét, szórhatunk rá gyümölcsöt, mogyorót, mandulát. A süti alap glutén, tej és hozzáadott cukortól mentes.
Hozzávalók
- 4 db M-es méretű tojás
- 300 g eritrit
- 200 g cukor-, tej-és gluténmentes étcsokoládé
- 150 g étolaj
- 120 g kate’s low carb mix lisztkeverék
- 3 g sütőpor
Elkészítés
Az étcsokoládét az olajjal gőz fölött olvasszuk fel. A tojásokat keverjük habosra az eritrittel és keverjük hozzá az olvasztott csokoládét. A csokis masszához adjuk hozzá a lisztet és a sütőport, majd keverjük csomómentesre. Egy kb 20×30 cm-es tepsit béleljünk ki sütőpapírral és simítsuk bele a masszát. 180 fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt süssük készre.
Jó étvágyat hozzá!
Támogasd a munkánk!
Csatlakozz közösségünkhöz önkéntesként, ha teheted, adománnyal segítsd alapítványunkat, vagy cégeddel vegyél részt egy-egy projektünk megvalósulásában! Nézd meg, mennyi mindent tudunk megvalósítani a támogatásoddal!