Ez a csokis, kevert süti számtalan módon variálható: keverhetünk a tésztába darabolt csokoládét, szórhatunk rá gyümölcsöt, mogyorót, mandulát. A süti alap glutén, tej és hozzáadott cukortól mentes.

Hozzávalók

Elkészítés

Az étcsokoládét az olajjal gőz fölött olvasszuk fel. A tojásokat keverjük habosra az eritrittel és keverjük hozzá az olvasztott csokoládét. A csokis masszához adjuk hozzá a lisztet és a sütőport, majd keverjük csomómentesre. Egy kb 20×30 cm-es tepsit béleljünk ki sütőpapírral és simítsuk bele a masszát. 180 fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt süssük készre.

Jó étvágyat hozzá!

Kohári Éva

Anya, feleség, tanár, hobbiszakács és -cukrász. Sára lánya 5 éves kora óta cöliákiás, ő maga pedig 2010 óta van gluténmentes diétán. A Gluténmentes Íz-lik oldal szerzője, ebben és ebben a csoportban folyamatosan találkozhatnak Éva új receptjeivel az érdeklődők.

Támogasd a munkánk!

Csatlakozz közösségünkhöz önkéntesként, ha teheted, adománnyal segítsd alapítványunkat, vagy cégeddel vegyél részt egy-egy projektünk megvalósulásában! Nézd meg, mennyi mindent tudunk megvalósítani a támogatásoddal!

Támogatom

Iratkozz fel hírlevelünkre!