Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, lisztkeverékmentes, nagyon egyszerűen elkészíthető, napokig friss, finom kenyér receptjét mutatja meg ezúttal Kohári Éva (Gluténmnetes Íz-lik).

Hozzávalók

  • 200 g naturbit barna rizsliszt
  • 100 g naturbit zabliszt
  • 50 g naturbit burgonyakeményítő
  • 50 g lenmag liszt
  • 20 g chia mag
  • 20 g lenmag
  • 30 g naturbit psyllium rost
  • 7 g szárított élesztő
  • 10 g só
  • 2 evőkanál étolaj
  • 500 ml langyos víz
  • szükség szerint rizsliszt a formázáshoz

Kohári Éva

Anya, feleség, tanár, hobbiszakács és -cukrász. Sára lánya 5 éves kora óta cöliákiás, ő maga pedig 2010 óta van gluténmentes diétán. A Gluténmentes Íz-lik oldal szerzője, ebben és ebben a csoportban folyamatosan találkozhatnak Éva új receptjeivel az érdeklődők.

Támogasd a munkánk!

Csatlakozz közösségünkhöz önkéntesként, ha teheted, adománnyal segítsd alapítványunkat, vagy cégeddel vegyél részt egy-egy projektünk megvalósulásában! Nézd meg, mennyi mindent tudunk megvalósítani a támogatásoddal!

Támogatom

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Amire számíthatsz: havi rendszerességgel hírek a legújabb diab eszközökről, szakmai cikkek, információk és beszámolók a Szurikáta-programokról, diétás receptek pontos szénhidrátokkal.
Amire számíthatsz: havi rendszerességgel hírek a legújabb diab eszközökről, szakmai cikkek, információk és beszámolók a Szurikáta-programokról, diétás receptek pontos szénhidrátokkal.
Iratkozz fel hírlevelünkre!