A diabéteszes gyermeket nevelő apákról, illetve diabéteszes apákról és az őket érintő problémákról sajnos ritkán esik szó. Rájuk is gondoltunk, és minden hónap első csütörtökén 18 órakor őket várjuk Apaklubunkba, a Szurikáta Alapítvány Bókay utcai irodájába. A programot Szakmáry András coach, pszichológus és érintett apuka vezeti, aki a Szurikáta-konferenciák visszatérő előadója.

Jelentkezem

Feltehetsz kérdéseket, amiket máshol nem

„Álljunk meg egy szóra!” – mondaná Grétsy tanár úr. És tényleg: álljunk meg egy szóra. Mert rohanunk. Rohanok én is. Mindig sietni kell.

És mi a helyzet veled? Te hol vagy a világodban? Mikor jut magadra egy kis időd?

Tudom, tudom… Mikor? Hiszen:
• a munka, munka, munka;
• meg itt a Covid;
• meg a benzinár;
• meg a gazdasági helyzet;
• meg a klímaszorongás;
• meg a gyerek cukra…

Megértelek! De ha időnként nem állsz meg, hogy rendezd soraidat, felborulsz!
Az meg kinek jó?!

Javaslatom: gyere beszélgessünk egy kicsit. Egy jó társaságban öten-hatan. Nem! Nem váltjuk meg a világot! Nem tudok varázsolni, nincs csodaszerem! Amit kínálok egy csoport, ahol megállhatsz egy pillanatra, és választ kaphatsz néhány kérdésedre, amit nem tudsz máshol feltenni.”

Időpont: minden hónap első csütörtökén, 18 órakor
Helyszín: Szurikáta Alapítvány irodája, 1083 Budapest, Bókay János utca 56., I. emelet 14. szám alatt.

Podcast #3 Apaklub – ahol elmondhatod!

Hallgassátok meg Szakmáry Andrással készült podcastünket az apákat érintő nehézségekről. Ezt az epizódot most nem csak azoknak ajánljuk, akik diabos gyereket nevelnek – hanem minden férfinak, aki krízist, traumát él át.

Szakmáry András bemutatkozása

„Szakmáry András vagyok. Egy 13 éves nagylány édesapja. A lányom 12 éve pumpás és köszöni szépen jól van.
Hogy miért én vezetem a beszélgetéseket? Egyébként vezetheted te is! 🙂
6 éve dolgozom a Szurikáta Alapítvánnyal. Civilben üzleti coach, tréner és pszichológus vagyok. Csak akasztott ember nem voltam még, privátban erről is tudok mesélni.

Szóval, ha eljössz megosztom veled tapasztalataimat és remélem te is így teszel! Így közösen valami nagyszerűt alkotunk, ami neked is hasznos!

Jössz? Várlak! Minden hónap első csütörtökén, 18 órakor.”

Jelentkezem

Támogasd a munkánk!

Csatlakozz közösségünkhöz önkéntesként, ha teheted, adománnyal segítsd alapítványunkat, vagy cégeddel vegyél részt egy-egy projektünk megvalósulásában! Nézd meg, mennyi mindent tudunk megvalósítani a támogatásoddal!

Támogatom

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Amire számíthatsz: havi rendszerességgel hírek a legújabb diab eszközökről, szakmai cikkek, információk és beszámolók a Szurikáta-programokról, diétás receptek pontos szénhidrátokkal.
Amire számíthatsz: havi rendszerességgel hírek a legújabb diab eszközökről, szakmai cikkek, információk és beszámolók a Szurikáta-programokról, diétás receptek pontos szénhidrátokkal.
Iratkozz fel hírlevelünkre!