Szurikáta Nyári Tábor 10-14 éves diabéteszes gyerekeknek

Tavaly nagyon jól sikerült a Szurikátás ottalvós tábor az Erzsébet-táborok támogatásával, ezért a tavalyi gyerekekkel és új csatlakozókkal az idén is megszervezzük a szurikátás diabétesz tábort. Amennyiben az idén is támogatják táborunkat a Diabétesz Erzsébet-táborok keretében, akkor ingyenes lesz a résztvevő diabéteszes gyerekek számára. Reméljük, hogy az idén is megkapjuk a támogatást!

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

Amit a táborról előzetesen tudni lehet:

• 5 éjszakás tábor reményeink szerint INGYENES lesz, és az Erzsébet Táborok által kiírt pályázatból valósul meg.
  • Segítőink diabéteszes fiatal felnőttek, illetve diabéteszes gyerekek szülei lesznek. Orvost, éjszakás nővért biztosítunk. 4 gyerekenként 1 fő felnőtt segítőnk lesz.
  • Lesz diabétesz edukáció.
  • Sokat leszünk a természetben, kirándulunk, ismerkedünk a környezettel, az állatokkal és a növényekkel – a tavaly már bevált táborvezető pedagógus házaspár, Baczkó Máté és felesége, Júlia vezetésével.

Figyeljétek a Szurikáta Alapítvány Facebook-oldalát a legfrissebb információkért!

Időpont

2022. július 17-22. (vasárnap ebéd utántól pénteken ebédig)

Helyszín

Csolnok

Kiket várunk?

A korcsoport, akiket várunk: 10-14 éves diabéteszes gyermekek (aki most fejezte be 8. osztályt, még jöhet, azonban 2022.07.17-ig töltse be a 10. életévét a jelentkező), akik szeretnének egy szuper hetet együtt tölteni más cukorbeteg gyerekekkel. Szeretnének ismerkedni, barátkozni, szívesen szereznek új ismereteket a diabéteszről és a szénhidrátdiétáról, és az sem hátrány, ha az aktív programokat is szeretik…

A programról mondták

Támogasd a munkánk!

Csatlakozz közösségünkhöz önkéntesként, ha teheted, adománnyal segítsd alapítványunkat, vagy cégeddel vegyél részt egy-egy projektünk megvalósulásában! Nézd meg, mennyi mindent tudunk megvalósítani a támogatásoddal!

Támogatom

Iratkozz fel hírlevelünkre!