Zavada Tina

Zavada Tina vagyok, hatodéves orvostanhallgató a Semmelweis Egyetemen és a Szurikáta foglalkozás 2017-2018-as tanévének programvezetője. Már a tanulmányaim kezdetekor tudtam, hogy gyermekorvos szeretnék lenni és ez az elhatározásom azóta sem változott. Nagyon szeretem a gyerekeket, élvezem a velük való foglalkozást és hallgatóként is feladatomnak érzem, hogy a lehető legjobban segítsem, támogassam és tanítsam őket. Számomra ezeket a célokat segít megvalósítani a Szurikáta foglalkozás.

WP_20170413_12_42_19_Pro

Jó érzés látni, hogy egy-egy alkalom alatt mennyi információt tudunk átadni, még egészen kicsiknek is a saját nyelvükön, de amit még fontosabbnak érzek, hogy Szurikátáink segítségével milyen szemléletet tudunk kialakítani bennük.

WP_20171011_10_02_53_Pro

Játékosan elmagyarázva nem csupán a diabéteszes gyermeknek, de a társaknak is segítünk megérteni, hogy mi történik kis barátjukkal. A kérdések megválaszolása segít legyőzni az ismeretlentől való természetes félelmet, megkönnyíti az elfogadást, a támogató közösség pedig elősegíti, hogy a gyermek könnyebben tudjon együtt élni ezzel az állapottal. Szeretnék segíteni abban, hogy ezek a gyermekek boldog, az orvosok utasításait betartó, felelősségteljes felnőttekké váljanak.

WP_20170427_08_23_06_Pro

A Szurikáta foglalkozást beneveztük egy szociális innovációs díjra, szavazz Te is a Szurikáta Foglalkozásra!

Szavazási időszak: 2018. február 20-27. (kedd) éjfélig.

HOGYAN TUDSZ SZAVAZNI?

• Regisztrálj egy érvényes e-mail címeddel a SozialMarie 2018. Díj oldalán itt >>>http://www.sozialmarie.org/hu/news/5602

regisztráció itt

• Keresd meg a Szurikáta Foglalkozás projektet a lap alján található kereső segítségével, elegendő a “szurikáta” szót beírnod >>>http://www.sozialmarie.org/hu

kereső itt

• Add le szavazatodat   a Szurikáta Alapítvány projektjére, hogy elnyerhesse el a közönségdíjat! (A díj egy kisfilm készítése lenne  a Szurikáta Foglalkozásról.)

itt tudsz szavazni

Egy e-mail címről egy projektre és a szavazás teljes ideje alatt csak egyszer adható le szavazat.

Szavazatodat köszönjük szépen!