Az inzulin felfedezésének 100 éves évfordulója alkalmából útnak indul a 100 segítőóra programunk a Bókay utcai Szurikáta-iroda újonnan kialakított terápiás szobájában. Várjuk a szülőket a pszichológiai konzultációkra és dietetikai tanácsadásra. Irodánkban lehetőséget teremtünk az inzulinpumpa és a szenzor működésével való ismerkedésnek is.

Szakmáry András pszichológiai konzultációt tart a 2020-as Szurikáta Diab-Pszicho Konferencián.

100 segítőóra

• Pszichológiai konzultáció szülőknek (személyes vagy online) Révész Renáta Liliána gyermekpszichológussal hétfőnként, illetve Szakmáry András pszichológussal, érintett apukával péntekenként
  • Technikai oktatás (pumpa, szenzor, inzulinbeadás) Sándor Andrea ápolónővel, érintett anyukával keddenként
  • Dietetikai tanácsadás (szénhidrátszámítás, diéta) Ácsné Bittner Márta élelmezésvezetővel, érintett anyukával
  • Iskolai és óvodai problémák, jogok átbeszélése Kocsisné Gál Csillával, a Szurikáta Alapítvány elnökével és egy jogász szakértővel
  • Terápiás szobánk használata egy nyugodt beszélgetésre a még kórházban tartózkodó, frissen diagnosztizált gyerekek családjának szerdai napokon

Programjainkról aktuális információt a Szurikáta Alapítvány Facebook-oldalán adunk közre.

Online időpontfoglalás az YClinets felületén keresztül itt >>>

Inzulinpumpa- és szenzoroktatásra is várjuk a szülőket a Szurikáta-irodában.

Támogasd a munkánk!

Csatlakozz közösségünkhöz önkéntesként, ha teheted, adománnyal segítsd alapítványunkat, vagy cégeddel vegyél részt egy-egy projektünk megvalósulásában! Nézd meg, mennyi mindent tudunk megvalósítani a támogatásoddal!

Támogatom

Iratkozz fel hírlevelünkre!