SZAVAZÁS SozialMarie Díjra

A Szurikáta Gyermekfoglalkozásunkat beneveztük a bécsi Sozial Marie Díjra. Ez egy társadalmi-innovációs pályázat, ami olyan projekteket jutalmaz, melyek társadalmi kihívásokra keresnek  működőképes, új szemléletű, eddig nem létező  megoldásokat. A mi “társadalmi problémánk” a gyermekkori diabétesz elfogadtatása és arról minél több és megbízhatóbb információ átadása a diabéteszes gyermekek óvodás vagy iskolás társainak. Kérjük, hogy szavazatoddal támogasd, hogy a “Szurikáta Foglalkozás – mosolyt ad a szuri mellé” projektünk legyen a  magyar közönségdíjasa!

A szavazás 3 lépését bemutatjuk a kép alatt. Szavazatodat köszönjük szépen!

IMAG0568

HOGYAN TUDSZ SZAVAZNI?

1. Regisztrálj egy érvényes e-mail címeddel a SozialMarie 2018. Díj oldalán itt >>>http://www.sozialmarie.org/hu/news/5602

regisztráció itt

2. Keresd meg a Szurikáta Foglalkozás projektet a lap alján található kereső segítségével, elegendő a “szurikáta” szót beírnod >>>http://www.sozialmarie.org/hu

kereső itt

3. Add le szavazatodat   a Szurikáta Alapítvány projektjére, hogy elnyerhesse el a közönségdíjat! (A díj egy kisfilm készítése lenne  a Szurikáta Foglalkozásról.)

itt tudsz szavazni

Egy e-mail címről egy projektre és a szavazás teljes ideje alatt csak egyszer adható le szavazat.

A szavazatodat  2018. február 27-én, kedden éjfélig adhatod le.

ITT TUDSZ SZAVAZNI>>>http://www.sozialmarie.org/hu/news/5602

Szavazatodat köszönjük szépen!