a2_plakát_webTi már jól ismeritek a gyermekkori diabétesz csalhatatlan jeleit. Emlékeztek azokra a napokra, hogyan is felejthetnétek el, amikor ezek felbukkantak nálatok is.

De vannak, akiknek gyermeke ma még felhőtlenül boldog, szaladgál, játszik, éli a gyermekek hétköznapi életét, nem is sejti, hogy egyszer ő is érintett lesz. Aztán váratlanul és alattomosan náluk is felbukkannak majd a jelek: túl sokat iszik, túl sokat pisil, fáradt, fogy a gyerek, és nem is sejtik, hogy gyermekük milyen nagy veszélyben van, hogy azonnal cselekedniük kellene…

Nekik, értük, az új kis betegekért indítottuk útjára kampányunkat, hogy szüleik a diabétesz már enyhe, kezdeti tüneteinek megjelenésekor forduljanak orvoshoz. Így tudják minél jobban meghosszabbítani az ő mézesheteiket, akár évekre is!

Plakátjainkat megtaláljátok Budapest és Pest megye gyermekorvosi rendelőinek és védőnői szolgálatainak várótermeiben.  A  projektek között részletesen olvashattok a kampányról.

Ne feledjétek és mondjátok el mindenkinek:
A cukorbetegség nem várhat másnapig!

Kocsisné Gál Csilla Type1Mum:)

Ui.: Ez a kampány Pásztohy Panka grafikusművész szépséges rajzai nélkül nem lehetne teljes, hálás köszönet Neki…

 

Támogasd a munkánk!

Csatlakozz közösségünkhöz önkéntesként, ha teheted, adománnyal segítsd alapítványunkat, vagy cégeddel vegyél részt egy-egy projektünk megvalósulásában! Nézd meg, mennyi mindent tudunk megvalósítani a támogatásoddal!

Támogatom

Iratkozz fel hírlevelünkre!