Szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy a diabéteszes gyerekek elfogadó környezetben, óvodai, iskolai közösségben nevelkedhessenek? Akkor csatlakozz hozzánk! Legyél az önkéntesünk!

Ha fontosnak tartod a munkánk, de most nem vagy olyan élethelyzetben, hogy a szabadidődben részt vegyél a programjaink megvalósításában, adománnyal is tudod segíteni a tevékenységünket az Adjukössze oldalon, az alábbi gombra kattintással. Minden adomány számít!

Programjaink, amikhez csatlakozni tudtok

Orvostanhallgatókat és dietetikus hallgatókat keresünk Szurikáta foglalkozásvezetőnek

• 5 fő, a tanulmányait a Semmelweis Egyetemen folytató, felelősségteljes, a gyerekekkel való foglalkozásban örömét lelő, Szurikáta foglalkozást vezető, önkéntes orvostanhallgató vagy dietetikus hallgató személyében 1 hónapos betanulási időszakkal és legalább egy éves elköteleződéssel– foglalkozásonként kb. 2-5 óra elfoglaltsággal, a tanév alatt várhatóan 7-8 foglalkozásba való bekapcsolódással Budapesten vagy vidéken megbeszélés szerint (vidéki foglalkozás esetén útiköltség térítéssel).

[maxbutton id=”2″ url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGu3IjEGvKT2LCPGtAxkIlpYA6pVVKZZu_cqdp-1KXwSh8Lw/viewform” text=”Foglalkozásvezetőnek jelentkezem” ]

Érintett szülők jelentkezését várjuk Kórházlátogató Programunkba

• 2015 óta működő kórházlátogató programunkkal a frissen diagnosztizált diabéteszes gyermekeket és családjukat keressük fel a kórházi benttartózkodás alatt.
  • Olyan szülőket keresünk, akiknek diabéteszes gyermekét legalább egy éve diagnosztizálták, túl vannak a gyászidőszakon, és kellő rutinnal és tudással rendelkeznek a diabéteszkezelésben, a mindennapokban jelentkező nehézségek leküzdésében. Továbbá legalább egy évig vállalni tudják, hogy bejárnak a diabétesz centrumuk frissen diagnosztizált gyermekeinek családjához.
  • Fontos kritérium, hogy a jelentkező szülő az adott diabétesz centrum egészségügyi elveit magáénak vallja, az intézmény által támasztott feltételeket, előírásokat teljesítse. A Szurikáta Alapítvány felhívására jelentkezhet olyan szülő is, aki már valamelyik civil szervezet tevékenységében részt vesz, de látogatásokat szívesen vállalna.

Rendezvényeink, kitelepüléseink segítése

• Az Alapítvány által szervezett rendezvényekhez rendezvényi önkénteseket keresünk egy tanéves elköteleződéssel budapesti munkavégzéssel. Egyetemi hallgatókat, fiatal felnőtteket, szülőket és nagyszülőket is várunk!
  • Középiskolásokat is várunk, akik közösségi szolgálatukat végezhetik a Szurikáta Alapítványnál.
  • Várjuk orvostanhallgatók és dietetikus hallgatók jelentkezését, akik egészségnapokon, futónapokon segítik a Szurikáta Alapítvány megjelenését.

Szakmai tudásod is segítség!

Örömmel vesszük, ha a Szurikáta Alapítvány szerteágazó tevékenységében részt tudsz vállalni hosszabb távon is, és szakmai tudásoddal, szakértelmeddel segíteni tudod szervezetünket. Amire jelenleg leginkább szükségünk van:

• Olyan szakemberekre, akik közigazgatási, jogi ügyintézésben járatosak, gyermekvédelemmel foglalkoznak, vagy iskolai pszichológusként dolgoznak;
  • Olyan fiatalra, aki aktív a közösségi média-platformokon, pl. Facebookon, Instagramon, és szívesen segíti a Szurikáta Alapítvány online jelenlétét is;
  • Adományszervezésben és/vagy pályázatírásban tapasztalt személyre, aki segít forrásokat találni a Szurikáta Alapítvány kiegyensúlyozott működéséhez;
  • Fotós és videós szakemberre, aki eseményeinket megörökíti;
  • Grafikusra, aki képek szerkesztésében, infografikák készítésében, brosúrák tervezésében nyújt segítséget;
  • Kiadványaink, ajándékaink csomagolását, postázását vállalókra,
  • Illetve minden olyan szakértelemre, amit szívesen felajánlasz a Szurikáta Alapítványon keresztül a cukorbeteg gyermekek életkörülményeik javítása érdekében.

Amit az önkénteseknek kínálunk:

• nevük feltüntetése a Szurikáta Alapítvány weboldalán,
  • tanulási és fejlődési lehetőség,
  • betekintés és bekapcsolódási lehetőség egy aktívan működő, kis civil szervezet életébe,
  • a diabétesszel kapcsolatos ismeretek gazdagodása, rendszerezése.

Jelentkezés az önkéntes tevékenységre

Jelentkezni folyamatosan a szurikataalapitvany@gmail.com e-mail címen lehet egy fényképes szakmai önéletrajz és egy motivációs levél megküldésével. Kérjük, hogy a motivációs levélben fejtsd ki, hogy hogyan tudsz az Alapítvány céljaihoz kapcsolódni, illetve van-e érintettséged a diabétesszel kapcsolatban.

Tudj meg többet a Szurikáta Alapítványról weboldalunkon, illetve Facebook oldalunkon!

Támogasd a munkánk!

Csatlakozz közösségünkhöz önkéntesként, ha teheted, adománnyal segítsd alapítványunkat, vagy cégeddel vegyél részt egy-egy projektünk megvalósulásában! Nézd meg, mennyi mindent tudunk megvalósítani a támogatásoddal!

Támogatom

Iratkozz fel hírlevelünkre!