Szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy a diabéteszes gyerekek elfogadó környezetben, óvodai, iskolai közösségben nevelkedhessenek? Akkor csatlakozz hozzánk! Legyél az önkéntesünk! Itt tudsz jelentkezni >>>

Ha fontosnak tartod a munkánk, de most nem vagy olyan élethelyzetben, hogy a szabadidődben részt vegyél a programjaink megvalósításában, adománnyal is tudod segíteni a tevékenységünket az Adjukössze oldalon, az alábbi gombra kattintással. Minden adomány számít!

ADOMÁNYOZOK

Programjaink, amikhez csatlakozni tudtok

Orvostanhallgatókat és dietetikus hallgatókat keresünk Szurikáta foglalkozásvezetőnek

 • 5 fő, a tanulmányait a Semmelweis Egyetemen folytató, felelősségteljes, a gyerekekkel való foglalkozásban örömét lelő, Szurikáta foglalkozást vezető, önkéntes orvostanhallgató vagy dietetikus hallgató személyében 1 hónapos betanulási időszakkal és legalább egy éves elköteleződéssel– foglalkozásonként kb. 2-5 óra elfoglaltsággal, a tanév alatt várhatóan 7-8 foglalkozásba való bekapcsolódással Budapesten vagy vidéken megbeszélés szerint (vidéki foglalkozás esetén útiköltség térítéssel).

Rendezvényeink, kitelepüléseink segítése

 • Az Alapítvány által szervezett rendezvényekhez rendezvényi önkénteseket keresünk egy tanéves elköteleződéssel budapesti munkavégzéssel. Egyetemi hallgatókat, fiatal felnőtteket, szülőket és nagyszülőket is várunk!
 • Középiskolásokat is várunk, akik közösségi szolgálatukat végezhetik a Szurikáta Alapítványnál.
 • Várjuk orvostanhallgatók és dietetikus hallgatók jelentkezését, akik egészségnapokon, futónapokon segítik a Szurikáta Alapítvány megjelenését.
Jelentkezem önkéntesnek

Szakmai tudásod is segítség!

Örömmel vesszük, ha a Szurikáta Alapítvány szerteágazó tevékenységében részt tudsz vállalni hosszabb távon is, és szakmai tudásoddal, szakértelmeddel segíteni tudod szervezetünket. Amire jelenleg leginkább szükségünk van:

 • Olyan szakemberekre, akik közigazgatási, jogi ügyintézésben járatosak, gyermekvédelemmel foglalkoznak, vagy iskolai pszichológusként dolgoznak;
 • Olyan fiatalra, aki aktív a közösségi média-platformokon, pl. Facebookon, Instagramon, és szívesen segíti a Szurikáta Alapítvány online jelenlétét is;
 • Adományszervezésben és/vagy pályázatírásban tapasztalt személyre, aki segít forrásokat találni a Szurikáta Alapítvány kiegyensúlyozott működéséhez;
 • Fotós és videós szakemberre, aki eseményeinket megörökíti;
 • Grafikusra, aki képek szerkesztésében, infografikák készítésében, brosúrák tervezésében nyújt segítséget;
 • Kiadványaink, ajándékaink csomagolását, postázását vállalókra,
 • Illetve minden olyan szakértelemre, amit szívesen felajánlasz a Szurikáta Alapítványon keresztül a cukorbeteg gyermekek életkörülményeik javítása érdekében.

Amit az önkénteseknek kínálunk:

 • nevük feltüntetése a Szurikáta Alapítvány weboldalán,
 • tanulási és fejlődési lehetőség,
 • betekintés és bekapcsolódási lehetőség egy aktívan működő, kis civil szervezet életébe,
 • a diabétesszel kapcsolatos ismeretek gazdagodása, rendszerezése.

Tudj meg többet a Szurikáta Alapítványról itt vagy Facebook oldalunkon!

Jelentkezem önkéntesnek

Támogasd a munkánk!

Csatlakozz közösségünkhöz önkéntesként, ha teheted, adománnyal segítsd alapítványunkat, vagy cégeddel vegyél részt egy-egy projektünk megvalósulásában! Nézd meg, mennyi mindent tudunk megvalósítani a támogatásoddal!

Támogatom

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Amire számíthatsz: havi rendszerességgel hírek a legújabb diab eszközökről, szakmai cikkek, információk és beszámolók a Szurikáta-programokról, diétás receptek pontos szénhidrátokkal.
Amire számíthatsz: havi rendszerességgel hírek a legújabb diab eszközökről, szakmai cikkek, információk és beszámolók a Szurikáta-programokról, diétás receptek pontos szénhidrátokkal.
Iratkozz fel hírlevelünkre!