2014. ÉVBEN KÖZÖSSÉGI MUNKÁT VÉGZŐ DIÁKJAINK

Lőrinc Zsuzsanna,  DEG 11.bLőrincz Zsuzsanna

A nevem Lőrincz Zsuzsanna, a Deák Téri Evangélikus Gimnázium 11. b osztályos tanulója vagyok. Kedvenc tantárgyaim a kémia és a biológia, melyeket idéntől fakultációs tárgynak is felvettem. A gimnázium után egészségügyi pályára szeretnék tovább menni, jelen terveim szerint az állatorvosi egyetemre fogok jelentkezni.
Továbbá nagyon szeretem az angol nyelvet, melyből felsőfokú nyelvvizsgát is szereztem. Szabadidőmben szívesen olvasok angol nyelvű cikkeket, regényeket, sportolok, vagy a barátaimmal töltöm időmet.
Rendkívül örültem ennek a lehetőségnek, hogy segíthetek a Szurikáta Alapítvány munkájában. Át tudom érezni a krónikus betegséggel együtt élők mindennapi gondjait, fontosnak tartom, hogy lehetőségeiken belül teljes életet élhessenek. Azt gondolom, ha az emberek jobban megismerik a helyzetüket, akkor eloszlanak a hamis félelmek és természetesen tudják kezelni cukorbeteg társaikat.

Farkas Laura, DEG 11. osztályFarkas Laura
Farkas Laura vagyok, 17 éves leszek decemberben és a Deák Téri Evangélikus Gimnázium 11. osztályos tanulója vagyok. Hobbijaim az olvasás és még részt veszek a Kossuth Rádió Vendég a Háznál c. műsorának Válasz-utak rovatában. Lassan két éve rádiózom és ilyen területen szeretnék elhelyezkedi a jövőben is. Nagyon szeretek angolul tanulni és egy nap majd szeretnék profi szinten beszélni. A családommal és két testvéremmel élek Budapesten. Szüleim zongoraművészek, így a zenéhez is nagyon sok szál fűz, hamarosan magánéneket fogok tanulni.