KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNY – Lurdy Ház nov. 12. (szombat)

Immár hagyomány, hogy a CBE Diabétesz Világnapi rendezvényén a Lurdy Házban mi is várunk Titeket, diabéteszes gyermekeket nevelő családokat, diabéteszes fiatalokat és felnőtteket.

Időpont: 2016. november 12. (szombat) 9.30 óra – 15.00 óra

Helyszín: Lurdy Ház Bevásárlóközpont és Rendezvényközpont

Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Megközelítés: itt érhető el

A rendezvény programfüzete ide kattintva tekinthető meg: szorolap

Találkozás

Jó alkalom ez arra, hogy találkozzunk egymással és megosszátok mindazokat a problémákat és örömöket velünk és egymással, ami a diabéteszes létből fakad.

174a07b4-4492-408c-acf6-76cf0384239c

Konzultációs lehetőség szakemberekkel

Szakemberből az idén sem lesz hiány, a Szurikáta sarokban Szurikáta Doktor Néninket, Dr. Nagy-Szakáll Zsuzsanna házi gyermekorvos, diabetológus szakorvost kérdezhetitek praktikus diabéteszes megoldásokról, a gyermekbetegségek és a diabétesz kapcsolatáról (láz, hányás, hasmenés, fogamzásgátlás, inzulinpumpa, folyamatos glükózmonitor, stb  témában)

A CBE Világnapon számtalan előadást hallgathattok meg, közöttük például a diabéteszes-cöliákiás együttes diétáról Vajna-Nagy Erika dietetikust.

beszelgetes

Gyerekeknek is kedveskedünk …

-Kézműveskedéssel

-Mini Szurikáta Foglalkozással

-Furfangos biológiai feladatokkal és Mesterházy Fazekas Andrea speciális diabéteszes feladatlapjaival.

f0a6aefd-1a66-4b23-b36b-c4768d8af59e

Nyeremény

-Akik eljönnek, azok között a Főváros Nagycirkusz által felajánlott belépőjegyeket sorsolunk ki.

-A Szurikáta Játszósarokban furfangos kérdésekre jól válaszoló vagy a feladatlapot helyesen kitöltő gyerekeknek apró ajándékokkal kedveskedünk.

wp_20160925_13_24_33_pro

Gyertek el, mi nagyon várunk Titeket!

2016. ősze

Kocsisné Gál Csilla és a Szurikáta Alapítvány szakemberei, önkéntesei