Karácsonyi diabTanoda – december 8.

Hull a pelyhes fehér hó … és itt  van a diabTANODA Karácsony előtti képzése az SE 1. számú Gyermekklinikán (Budapest, VIII. ker. Bókay János utca 53.). Segíts felkészülni  a pedagógusotoknak a diabétesz bölcsis, ovis és iskolás gyermek ellátására.

iskolas-szinezo-047

Ha diabéteszes gyermeked  bölcsődés, óvodás vagy iskolás és szeretnéd, hogy pedagógusai részt vegyenek a Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért és az SE 1. számú Gyermekklinika diabTanodájának ingyenes elméleti és gyakorlati képzésén 2015. december 8-án, kedden 10.00-13.00 óráig, jelezzed a diabTanoda@gmail.com e-mail címen.

Ha diabéteszes bölcsis, kisóvodás   vagy diák pedagógusa vagy, vagy olyan oktatási, nevelési intézmény vezetője, ahová diabéteszes gyermek is jár és szeretnél részt venni Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért és az SE 1. számú Gyermekklinika diabTanodájának ingyenes elméleti és gyakorlati képzésén 2015. december 8-án, kedden 10.00-13.00 óráig, jelezzed a diabTanoda@gmail.com e-mail címen az intézmény nevének, címének, elérhetőségének, a részt venni kívánók nevének, beosztásának és a  diabéteszes gyermeket ellátó gyermek-diabetológiai centrum (SE 1. számú Gyermekklinika, SE 2. számú Gyermekklinika, Bethesda Kórház, Heim Pál Kórház, Budai Gyermekkórház, ….) megnevezésével.

A jelentkezőket korlátozott számban és a jelentkezésük időrendjében tudjuk fogadni, a részvételnél előnyt élveznek az SE 1. és 2. számú Gyermekklinikán kezelt gyermekek pedagógusai.

Osszátok meg a hírt, hogy minden érintetthez eljusson a diabTanoda karácsonyi szemeszterének híre.

Kapcsolat:

• e-mail: diabTanoda@gmail.com