Érzed magadban az erőt, és szívesen mozgósítanád családtagjaidat, ismerőseidet, kollégáidat egy jó ügy érdekében? Flottul megy a hírverés, és egy ismerősöd sem tud neked nemet mondani? Adunk pár tippet, hogyan tudsz adományt gyűjteni a Szurikáta Alapítványnak, és rajtunk keresztül a cukorbeteg gyermekeknek!

Keress minket a szurikataalapitvany@gmail.com címen vagy a +36 30 606 34 05 telefonszámon, és együtt kitaláljuk a legjobb formáját a kampányodnak! Cserébe ígérjük, hogy tájékoztatást kapsz arról, mire költöttük adományod.

Aktív kampányunk

Jótékony futónk, Dormán György hobbifutóként több éve kampányol a Szurikáta Alapítványért. Ha adománnyal szeretnétek hozzájárulni Jótékony nagykövetünk kampányához, a megjegyzés rovatba írjátok be, kit támogattok adományotokkal!

  • Bankszámlára utalással, a Szurikáta Alapítvány OTP Banknál vezetett számlájára utalással: 11710088-20002963-00000000
  • Bankkártyás utalással az Adjukössze oldalon, az alábbi gombra nyomással:

Dormán Györggyel készült interjúnkat a Diabéteszes történetek rovatban tudjátok elolvasni. >>>

Akik már gyűjtöttek a jó ügyért…

A „Fuss Szuri, fuss!” jótékony futócsapat tagjai hagyományaink szerint a Spar Budapest Maraton Fesztiválon futnak az 1-es típusú diabéteszes gyerekekért. Itt tudsz Jótékony futónak jelentkezni: szurikatafuto@gmail.com.


 Jelentkezz a Szurikáta Alapítvány Jótékony futójának itt: szurikatafuto@gmail.com

Támogasd a munkánk!

Csatlakozz közösségünkhöz önkéntesként, ha teheted, adománnyal segítsd alapítványunkat, vagy cégeddel vegyél részt egy-egy projektünk megvalósulásában! Nézd meg, mennyi mindent tudunk megvalósítani a támogatásoddal!

Támogatom

Iratkozz fel hírlevelünkre!