Érzed magadban az erőt, és szívesen mozgósítanád családtagjaidat, ismerőseidet, kollégáidat egy jó ügy érdekében? Flottul megy a hírverés, és egy ismerősöd sem tud neked nemet mondani? Adunk pár tippet, hogyan tudsz adományt gyűjteni a Szurikáta Alapítványnak, és rajtunk keresztül a cukorbeteg gyermekeknek!

Keress minket a szurikataalapitvany@gmail.com címen vagy a +36 30 606 34 05 telefonszámon, és együtt kitaláljuk a legjobb formáját a kampányodnak! Cserébe ígérjük, hogy beszámolunk arról, milyen jó dolgok tudnak megvalósulni az adományod által.

Aktív kampányunk

Diabszülinapi adománygyűjtés

2023. november 16-án lesz egy éve, hogy anyatársunk, Piszter-Berghold Cecília kislányát 1-es típusú cukorbetegséggel diagnosztizálták. Cili kislánya diab szülinapjáig jótékony nagykövetként 100.000 forint adományt szeretne összegyűjteni, az érzékenyítő és diabéteszedukációs gyermekfoglalkozásunk, a Szurikáta Foglalkozás – mosolyt ad a szurik mellé! minél több óvodába, iskolába el tudjon jutni és a gyerekekkel megismertetni az 1-es típusú diabéteszt.

Jótékonysági futónagykövet

Jótékony futónk, Dormán György hobbifutóként több éve kampányol a Szurikáta Alapítványért. Miért kezdett el futni? Mi motiválja? Mi köze a diabéteszhez? Gyurival készült interjúnkat a Diabéteszes történetek rovatban tudod elolvasni.  A gombra kattintva tudsz adományoddal hozzájárulni kampányához.

Adományozok

Akik már gyűjtöttek a jó ügyért…

Zsuzsi és Gergő Szuri Katát is magukkal vitték „4 hét 4 ország” útjukra, mely során adományokat gyűjtöttek a diabéteszes gyermekeknek. Miközben felfedezték Európát minden lehetőséget kihasználtak arra, hogy információt osszanak meg a gyermekkori cukorbetegségről, a tünetekről.

Fuss Szuri, fuss!

A „Fuss Szuri, fuss!” jótékony futócsapat tagjai hagyományaink szerint a Spar Budapest Maraton Fesztiválon futnak az 1-es típusú diabéteszes gyerekekért. Itt tudsz Jótékony futónak jelentkezni: szurikatafuto@gmail.com.

Támogasd a munkánk!

Csatlakozz közösségünkhöz önkéntesként, ha teheted, adománnyal segítsd alapítványunkat, vagy cégeddel vegyél részt egy-egy projektünk megvalósulásában! Nézd meg, mennyi mindent tudunk megvalósítani a támogatásoddal!

Támogatom

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Amire számíthatsz: havi rendszerességgel hírek a legújabb diab eszközökről, szakmai cikkek, információk és beszámolók a Szurikáta-programokról, diétás receptek pontos szénhidrátokkal.
Iratkozz fel hírlevelünkre!