Az idei év különleges, mert az SZJA vagyis a személyi jövedelemadó egy részét – bizonyos feltételek teljesülése esetén – visszakapják az adózók. Ez egy talált pénz, ami sok jó dologra fordítható. Van, akinek nagyon nagy szüksége van rá, mert elromlott a hűtője, de eddig nem tudta pótolni, másnak egy jó kabátra kell. Mások nyaralásra, étteremre, színházra vagy kávézásra költenék a sarki presszóban. Mások pedig arra gondoltak – mivel megengedhetik maguknak –, hogy egy részét jótékony célra fordítanák.

Azoknak, akik egy-egy jó célt, szervezetet szeretnének belőle támogatni, és a Szurikáta Alapítvány munkáját érdemesnek találják erre, azoknak elmondjuk, hogyan tudnak minket támogatni:

Támogasd a munkánk!

Csatlakozz közösségünkhöz önkéntesként, ha teheted, adománnyal segítsd alapítványunkat, vagy cégeddel vegyél részt egy-egy projektünk megvalósulásában! Nézd meg, mennyi mindent tudunk megvalósítani a támogatásoddal!

Támogatom

Iratkozz fel hírlevelünkre!