1. Csepeli Gyermekdiabétesz Napok 2015.

diabPEDAGÓGUSNAP – köszöntjük gyermekeink pedagógusait!

Lázas készülődés, titkos verstanulás, rajzolás, ragasztás, színezés, gyermeki izgalom, vajon fog-e Neki, a szeretett óvónéninek, dadusnéninek, tanító néninek tetszeni a kis ajándék?
Megtudja-e belőle, mindazt – amit szavakkal nem lehet kifejezni – hogy mit éreznek a gyermekek és mit érzünk mi, szülők, amikor olyan pedagógust vagy intézményt találunk, ahol teljes elfogadásra és kezelésükben támogatásra találnak gyermekeink?
Ahol nem sajnálják idejüket, energiájukat ezek a csodálatos emberek azért, hogy a diabos kisgyerek se érezze másnak magát, hogy “csak az egyik” gyerek lehessen a kortársai között.

Az alábbi videónkkal szeretnénk megköszönni minden intézményvezetőnek, pedagógusnak, dadus néninek, pedagógiai asszisztensnek, konyhás néninek a munkáját, aki diabos gyermeket oktat, nevel, etet, szeret….

Diabtanoda és a Szurikáta Foglalkozás csapata Annával és anyukájával

Diabtanoda és a Szurikáta Foglalkozás csapata Annával, anyukájával és tanító nénijével, Kati nénivel

Nézzétek meg és küldjétek el videónkat szeretett DIABpedagógusotoknak!

Kocsisné Gál Csilla

Külön köszönet a nagytarcsai Szivárvány Evangélikus Óvodának, hogy lehetővé tették kislányom fogadásával, hogy a Szurikáta Alapítvány aktívan működhessen.

 

 

KMOP-5.1.1/B-12-k-2012-0004

DLK-PA-2015-001/IX-002

A rendezvény megvalósítását támogatta:

 

 

 

2020 alsó logó Csepel

Támogasd a munkánk!

Csatlakozz közösségünkhöz önkéntesként, ha teheted, adománnyal segítsd alapítványunkat, vagy cégeddel vegyél részt egy-egy projektünk megvalósulásában! Nézd meg, mennyi mindent tudunk megvalósítani a támogatásoddal!

Támogatom

Iratkozz fel hírlevelünkre!