CSEPELI GYERMEKDIABÉTESZ NAPOK 2015. május 7-8.

– Két nap az óvodás és iskolás diabéteszes gyerekekért Csepelen –

A Szurikáta Alapítvány és az SE 1. számú Gyermekklinika diabetes team-jének DIABTANODÁJA ellátogatott Csepelre, hogy minden csepeli diabétesz gyermeket nevelő, oktató pedagógus elmélyíthesse tudását a gyermekkori diabéteszről és gyakorlati tanácsokat kaphasson tanítványa, óvodása minél jobb ellátásához. A legbátrabbak még az inzulinbeadást is megtanulták.

A gyerekeket és óvodás csoportjukat, osztályukat speciális diabéteszes SZURIKÁTA FOGLALKOZÁS várta, mely a jövőben ellátogat diabéteszes gyermeket fogadó óvodákba, iskolákba.

Köszönet orvosainknak (Dr. Tóth-Heyn Péter, Dr. Körner Anna, Dr. Derzbach László), Dr. Nagy-Szakáll Zsuzsanna házi gyermekorvos, diabetológusnak, Zeher Zsuzsanna főnővérnek, Magrik Orsolya dietetikusnak, Bui Phi Vanthu orvostanhallgatónak a lelkesedésért és az átadott tudásért.
Köszönet a szülőknek(Gatyás Tímea, Góczen Krisztián, Lehotai Kálmán, Tóth Kriszti) a szervezésben, lebonyolításban nyújtott segítségért.
Külön köszönet Panka Pásztohy Illustration-nak a dekoráció tervéért!
Kocsisné Gál Csilla Type1Mum:)

Góczen Anna és tanító nénije, Kati néni és pedagógiai asszisztense, Andrea néni a Mátyás Király Általános Iskolából nagy lelkesedéssel vettek részt a programunkon. Anna nagyon szerencsés, hogy ilyen csodálatos pedagógusok veszik körül őt óvó szeretetükkel.

DSC_0017 Kati néni inzulint ad be

Csepeli Gyermekdiabétesz Napok 2015. rendezvény támogatója az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alapja és Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata ( DLK- PA-2015-001/IX-002)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.