Tábor

MEGTELT! Sajnos több jelentkezést nem tudunk fogadni….

Kedves Szülőtársak!
Kedves Diabéteszes Gyerekek!

2021-ben először tart a Szurikáta Alapítvány nyári tábort 9-14 éves diabéteszes gyerekek számára.
Szállás: Tóalmás – Pest megye

ÉRKEZÉS: 2021. július 12. (hétfő)
TÁBOR VÉGE: 2021. július 17. (szombat)

Elhelyezés 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban.
4 gyerekenként 1 fő felnőtt kísérőt, folyamatos orvosi és dietetikusi jelenlétet biztosítunk.

Akiket várunk: 9-14. év közötti 1-es típusú diabéteszes gyerekek
Téma:
I. téma: diabétesz edukáció
II. téma: természetvédelem

A növényeket, állatokat szerető és a természetvédelem iránt érdeklődő, a kirándulásokat kedvelő gyerekeket hívjuk, várjuk a táborba.
Létszámunk erősen korlátozott, ezért azt kérem, hogy csak azok töltsék ki az igényfelmérő lapot, akiknek gyermeke 100%, hogy részt fog venni a táborozáson.
Ha egy családból több diabéteszes gyermek is szeretne részt venni a táborban, akkor külön-külön igényfelmérő lapot töltsetek ki.

FONTOS!!!!!
Jelen IGÉNYFELMÉRŐ és NEM JELENTKEZÉSI LAP, így az előzetes igényfelmérés eredményének birtokában a végleges jelentkezéshez és helyfoglaláshoz meg fogunk Titeket személyesen keresni e-mailben.

A tábor finanszírozását a Jónak lenni jó! kampányba befolyt adományokból, az Erzsébet Táborok által kiírt pályázatból szeretnénk megvalósítani. Sikeres pályázati támogatás esetén tudjuk a tábort megvalósítani és így az INGYENES lesz a diabéteszes gyerekek számára. (A pályázati feltételeket tudjuk teljesíteni, ezért 99%, hogy a támogatást meg fogjuk tudni kapni.)

Kocsisné Gál Csilla a Szurikáta Alapítvány vezetője

Fenntartjuk a jogot a tábor egyes paramétereinek változására!