SZAVAZÁS AZ ORVOSI DÍJRA

toth_heyn_peterDr. Péter Tóth-Heyn a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltje – Budapesten

Szavazz Te is Dr. Tóth-Heyn Péterre 2018. március 31-én éjfélig, hogy ő nyerhesse a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat Budapesten! >>>www.szentgyorgyialbertorvosidij.hu/szavazas

Dr. Tóth-Heyn Péter az SE 1. számú Gyermekgyógyászati Klinika igazgatóhelyettese és a Diabétesz, Endokrinológiai és Metabolikus Osztály vezetője, több száz 1-es típusú diabétesz gyermek kezelőorvosa. A Doktor Úr kedves, derűs személyisége, türelme és odafigyelése alapvetően meghatározza az általa vezetett osztály és annak minden munkatársának a kis betegekhez és szüleikhez való viszonyát. Béke, a munkatársak egymás iránti tisztelete és együttműködése jellemzi az osztály mindennapjait még a legnagyobb leterheltség idején is.

A szülők és a gyermekek, amikor éppen velük foglalkozik, azt érezhetik, teljes lényével jelen van és csak rájuk figyel abban az időben. A Doktor Úr “sajátos karizmája”, hogy azonnal és egyenrangú kapcsolatot tud teremteni a legkisebb gyermekekkel is. Empátiával fordul a diabétesz kezelése szempontjából „legnehezebb” korosztály, a kamaszok felé és úgy találja meg velük a közös hangot, hogy azok a bizalmukba fogadják és szívesen működnek Vele együtt olyan dolgokban is a diabétesszel kapcsolatban, melyekben a szülők már kudarcot vallottak.

Szerintem Dr. Tóth-Heyn Péter a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj kiírásában megfogalmazott kitételnek, hogy a mindennapi orvosi munkája során olyan elhivatottsággal praktizál, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segít a hozzá fordulókon, sokszorosan és teljes mértékben megfelel.

Ezért kérem, hogy szavazzatok Rá! A szavazás 2018. március 30-án, pénteken éjfélig zajlik.

Köszönöm szépen, Kocsisné Gál Csilla

FONTOS INFORMÁCIÓ A SZAVAZÁSHOZ:
A “jelöltkeresőbe” legalább “Tóth-H” -t írjátok be, mert csupán a “Tóth”-ra nem jelenik meg a doktor úr neve.

SZAVAZZ MOST! >>> www.szentgyorgyialbertorvosidij.hu/szavazas