Szakmai segítőink

Panka-fotĂł

Pásztohy Panka illusztrátor

Kaposváron születtem 1977 szilveszter éjjelén. Kései gyermek vagyok. Művész családban. Édesapám, Szabados János festő-, édesanyám, Weeber Klára szobrászművész. Kis túlzással a műtermükben nőttem fel. Színes festékes-tubusok, vásznak és ecsetek között. Szabadon, mérhetetlen szeretetben.
Ha számba veszem a korai inspirációkat, mindenképpen meg kell említenem azt a kitörölhetetlen és örökre meghatározó élményt, melyet az jelentett, hogy testközelből láthattam, megélhettem, miként születik édesanyám kezei között a szürke kavicsdarabból mókás lovacska, vagy édesapám lapra rajzolt vonalaiból durcás sündisznó. Erős és eleven képek ezek. Számomra teljesen természetes volt, hogy az alkotás nyújtotta szabadsággal felvértezve élem az életemet, fejezem ki magam.
A Magyar Iparművészeti Egyetemen diplomáztam 2003-ban, animáció szakon. Az egyetemi évek alatt megszületett a kislányom, ez hozta az első gondolatot, hogy gyerekeknek rajzoljak. Azóta több mint 40 gyermekkönyvet, tankönyvet és társasjátékot illusztráltam.
Munkáim megjelentek Franciaországban, Lengyelországban, Kanadában és az USA-ban is.
Gyermekeknek rajzolni kicsit utazás a gyermekkorba, mindig igyekszem úgy alakítani a képeket, ahogy annak idején én is elképzeltem a világot.

www.facebook.com/PankaPasztohyIllustration

Dr. Takács Melinda ügyvéd, kereskedelmi szakjogász

Dr.Takacs_Melinda_kereskedelmi_szakjogasz_cegalapitasSzakterületei

• társasági- és cégjog
  • alapítványok, egyesületek
  • kereskedelmi jog
  • közlekedési büntetőjog
  • szerződések joga
  • gazdasági büntetőjog
  • ingatlanjog, földhivatali eljárások
  • szerzői jog, reklámjog
  • biztosítási peres és nem peres ügyek
  • munkaügyi kártérítési perek
  • hagyatéki eljárás, öröklési jog
  • polgári peres eljárások

www.drtakacsmelinda.hu

www.facebook.com/drtakacsmelinda

Radóczi Edit

Radóczi Edit, patikai tanácsadó

A Szurikáta Patika szerzője,  gyógyszerkiadó szakasszisztens.
Fia, Krisztián 2008-ban, 4 évesen lett diabéteszes.

Szakmáry András | pszichológus | coachandras1-450x514

A Beszélgessünk … program pro bono vezetője, az egyéni vagy családi beszélgetések végzője Szakmáry András pszichológus, coach, egy 7 éves  kislány édesapja, akinél 1 éves korában 1-es típusú diabates mellitust diagnosztizáltak.

17690053_10211077519527682_1645168395_nGyovai-Farkas Edina, iparművész

Öltözéktervező Iparművészként diplomáztam az Iparművészeti Egyetemen 2001-ben. A következő évben szereztem meg másoddiplomámat Vizuális és környezetkultúra szakos tanárként.

2003-tól saját vállalkozást indítottam és saját ruhamárkát hoztam létre ECLECTICK néven.  Több mint 10 évig foglalkoztam kis szériás, különleges női- és férfiruhák gyártásával, üzletem működött egy ideig Berlinben, majd Budapesten és Bécsben. Gyermekeim születése után egy időre felhagytam a szakmám gyakorlásával, majd egy rövid ideig ruhatervező tanárként dolgoztam.

2016 végén újraindítottam a vállalkozásomat, immáron családi márkaként. Jelenleg KID FACE kollekció néven egyedi pólókat és textilbabákat készítek.

2014-ben kisfiamnál 1-es típusú diabéteszt diagnosztizáltak. Így kerültem kapcsolatba a Szurikáta Alapítvánnyal, először szülőként majd önkéntesként. Lehetőségeim szerint támogatom az alapítványt szakmai munkámmal és különböző rendezvényeken, segítőként.

www.eclectickdesign.com

www.facebook.com/eclectickdesign

Baranyai Liza adományszervezési tanácsadó

liza hivatalos

Adományszervezési tanácsadó, a Nonprofit Consultancy  társszerzője, több mint 15 éves szakmai tapasztalattal a civil szektorban, szervezetfejlesztés, stratégiatervezés és adományszervezési területeken.