SugarBEAT® – valós idejű, folyamatos és tű nélküli vércukorszint mérő tapasz

A vércukorszint folyamatos és valós idejű mérésére lesz alkalmas és ami a legfontosabb, hogy non-invasiv, ígéri a Nemaura Medical. („A non-invasív gyógyító eljárás során nincs szükség sebek ejtésére, a kívánt hatást TŰSZÚRÁSOK”, műtéti feltárás és az ezekkel járó kellemetlenségek nélkül érhető el.” Forrás Egészségtudományi fogalomtár)

SugarBEAT - vércukormérő-tapasz Fotó: Nemaura Medical

SugarBEAT – vércukormérő-tapasz
Fotó: Nemaura Medical

A rendszer 3 elemből áll:

• a tapasz
  • a szenzor (testen viselhető elektronikus egység)
  • egy applikáció vagy kézi leolvasó

Egy kis, eldobható tapaszt kell  ragasztani a felhasználó karjára, lábára vagy a hasára és SugarBEAT® méri a test glükóz szintjét a bőrön keresztül.

A fájdalommentesen felragasztható tapasz  1 mm körüli vastagságú, és célja, hogy minél kényelmesebben lehessen viselni és, hogy vércukorszintet  egész nap egyszerűen és folyamatosan nyomon lehessen kísérni. Egy tapasz 24 óráig használható.

Mi segítünk a családoknak abban, hogy a diabéteszes gyerekek jogai az óvodákban, iskolákban is érvényesüljenek.

42826724 - we can help bubble with clip hanging on the line with blue background.

Támogatásotok óriási segítséget jelentene abban, hogy  minden diabéteszes gyermek is a tehetségének és érdeklődési körének megfelelően, szabadon  választhasson oktatási, nevelési intézményt magának, mint nem diabéteszes társaik és ne az alapján kelljen döntenie, hogy hol nem utasítják el őt a diabétesze miatt.

Ehhez kérjük a rendszeres,  1000Ft/hó vagy 2000 Ft/hó támogatásodat.

Rendszeres támogatásért katt ide>>

Támogatásodat köszönjük!

A SugarBEAT® tapasz egy elektronikai eszközhöz, a szenzorhoz csatlakozik, ami lehetővé teszi  a mérést 5 percenként a test intersticiális folyadékából elektronikus úton:

diagram-1

Fotó: Nemaura Medical

A SugarBEAT®   egy enyhe, nem érzékelhető az elektromos áramot bocsát a bőrön keresztül a testbe, és a tapasz segítségével  célzottan meg tudja figyelni  a glükóz molekulákat a bőr felső rétegében. Szenzor segítségével méri a jelen lévő glükóz molekulákat, mindenki számára közérthető vércukorértékekké  “alakítja át” a mérési eredményeket és folyamatosan frissítve kijelzi a használó számára az előzetesen telepített  SugarBEAT® App segítségével az alábbi smart eszközökön : óra / telefon / tablet. De választható  sugarBEAT® kézi olvasó is az eredmények követéséhez.

A sugarBEAT® mobiltelefonos alkalmazás célja, hogy megjeleníthetővé váljék a vércukorszint a nap bármely időpontjában, és egy összefoglaló  glükóz profil (AGP) készülhessen a napi értékekből.

Leolvasó karóra és vércukormérő-tapasz Fotó: Nemaura Medical

Leolvasó okosóra és vércukormérő-tapasz
Fotó: Nemaura Medical

Az adatok más felhasználókkal, szülővel, kezelőorvossal is megoszthatóak.

Egy-egy eldobható tapasz 24 óráig használható majd, a felragasztást követően egy hagyományos vércukormérő készülék segítségével kalibrálni szükséges. A szenzor élettartamát 2 évre becsülik.

SugarBEAT® lehetővé teszi a cukorbetegség szenvedőknek, hogy jobban tudják kezelni betegségüket., mert a folyamatos vércukormérés segíti számukra jobban megismerni, hogy az életmódjuk egyes  tényezői, hogyan befolyásolják a vércukorszintjüket. A SugarBEAT® azon képessége, hogy a magas és az alacsony vércukorszint esetén riasztást küld a használója számára, ezáltal segít megelőzni vagy késleltetni a hosszú távú egészségügyi komplikációkat.

Nagyon ígéretesnek tűnik: valósidejű, folyamatos és fájdalom nélküli! Várjuk a SugarBEAT tapaszt!

(Európában a piaci bevezetést 2017. év végére ígérték a szakemberek a 2017. február 18-án Párizsban a diabétesszel kapcsolatos technikai újításokat és új kezelési módokat felvonultató (ATTD) konferencián, de sajnos azóta új hírek nem érkeztek, reméljük a termék egyszer elkészül és engedélyezik is forgalomba hozatalát. Mi figyelni fogjuk és hírt adunk róla, ha ez megtörténik.)

Hogy folyamatosan és még több technikai újdonságról be tudjunk nektek számolni, támogassátok rendszeres adományotokkal alapítványunkat!

Támogatásért katt ide>>>

Támogatásodat köszönjük!

Még több tudományos újdonságról olvashatsz a képek alatti színes szövegre kattintva.

Fotó: www.integrity-app.com

Fülklipszes vércukormérő Fotó: www.integrity-app.com