MedAngel®- inzulintárolás biztonságosan

MedAngel segít a hőmérséklet-érzékeny gyógyszerek biztonságos tárolási feltételeinek folyamatos ellenőrzésében. A rendszer  egy kis hőmérséklet-érzékelőből és a vele bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikáló mobil app-ból áll. A MedAngel érzékelőt az ellenőrizni kívánt gyógyszer közelében kell tartani és a rendszer folyamatosan méri a hőmérséklet. A MedAngelONE app megmutatja az aktuális hőmérséklet és figyelmeztet, ha a gyógyszer biztonságos hőmérséklet-tartományát a hőmérséklet túllépi. A hőmérséklet-változás az elmúlt 30 napban a MedAngel segítségével nyomon követhető.
1-T4lSgmZSV70F4CFKaAuUCg

Hogyan segíti a MedAngel a gyógyszerek biztonságos tárolását?

Az  App listájából kiválasztható az általunk használt gyógyszer, aminek tárolására, használatára szóló előírásokat az App “tudja” és ennek megfelelően jelzi a gyógyszer biztonságos hőmérséklet-tartományát. Ha az érzékelő észleli, hogy kezd túl meleg vagy túl hideg van a gyógyszer számára, az App riaszt, lehetővé téve, hogy még időben megakadályozhassuk a gyógyszer tönkremenetelét.

1-DXutXT6Bf2EkUAsy-5PhqA

1-HIK2LAi-qu5hpcSrt24-gwEgy adott gyógyszer tárolási és használati biztonságos hőmérsékleti tartománya eltérhet egymástól, de ez nem probléma, mert a magunkkal vitt gyógyszer esetén kiválasztható a “hordozó” mód vagy pl. hűtőszekrényben való tárolás esetén a “tárolási mód”, és az app atomatikusan alkalmazza a különböző hőmérsékleti tartományokat.

Azonos helyen tárolt különböző gyógyszerek tárolási hőmérséklete eltérhet egymástól, de az app segítségével egy érzékelő esetén többféle gyógyszer együttes, de az egyes gyógyszerek eltérő hőmérsékletigényének figyelése is megoldható.

Kapható-e ? Hol lehet megvásárolni a MedAngel-t?

A termék Hollandiában készül és a MedAngel  érzékelő megvásárolható  medangel.co-n vagy amazon .com-on , .hu-on  és .de-n keresztül. A MedAngelONE App letölthető ingyenesen az Android Play Store és az App Store iPhone és iPad.

1-jTPWCRkJzYtMhBOr4094awAmit az érzékelőről tudni kell…
  • Ha a telefon kikapcsolt állapotban van vagy valamilyen oknál fogva a bluetooth kapcsolat nem működik, akkor a MedAngel érzékelő belső memóriája maximum egy hétig tárolja a hőmérsékleti adatokat. Amikor a kapcsolat helyre áll, azt az app érzékeli és máris továbbítja az elmúlt hét mérési adatait.
  • Az érzékelő vízálló, így hűtőtáskában is biztonságosan használható.
  • MedAngel érzékelőre 2 év garanciát adnak és a benne lévő akkumulátor élettartama körülbelül 9 hónap. Amikor az akkumulátor merülni kezd, akkor az Appot az érzékelő értesíti.

Miért érdemes használni a MedAngelt a hűtőszekrényben is?

A hőmérséklet-változásra  leginkább érzékeny gyógyszerek hosszútávú tárolására általában  2-8 ° C-on  közötti tartományt ajánlják, vagyis a hűtőszekrényben való tárolást. Sok háztartási hűtőszekrény rendelkezik belső “meleg- vagy hideg foltokkal”, ezért a hűtőszekrényen belüli legideálisabb és mindig 2-8 ºC -ú hely megtalálásában is segíthet ez a kis eszköz.

Budapest, 2017. június

Kérjük, hogy akik átveszik cikkünket, cikkünk egy részét, annak tartalmát, szíveskedjenek forrásként alapítványunkat feltüntetni és átlinkelést biztosítani honlapunk ezen cikkére. Köszönjük, hogy Ön is tiszteletben tartja a szerzői jogokat!

________________________________________________________________

Rendszeresen szeretném támogatni a Szurikáta Alapítványt! >>>Én akarok az egyik lenni abból a 100 emberből, aki havonta 2500 Ft-tal támogatja egy éven keresztül a Szurikáta Alapítvány munkáját, mert fontos nekem, hogy ez az alapítvány holnap és holnap után is segíteni tudjon a családomnak vagy a cukorbeteg gyerekeknek. Most támogatom >>>  Szeretnék többet megtudni a Szurikáta Támogatói Kolóniáról>>>