Kampány kiemelt főtámogatója: 77Elektonika Kft.

A 77 Elektronika Kft. közel 30 éve gyárt saját fejlesztésű orvosdiagnosztikai eszközöket, elsősorban vércukormérő készülékeket, vizeletvizsgáló rendszereket és az ezekhez szükséges tesztcsíkokat, személyes és laboratóriumi használatra. A vállalat tevékenysége magában foglalja termékek tervezését, fejlesztését, és gyártását. A 77 Elektronika Kft. innovatív megoldásai a világ több mint 100 országában érhetőek el.  A 100%-os magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás fejlesztéseit jórészt önerőből finanszírozza, éves árbevételének 7-8 százalékát forgatja vissza az innovációba.

77Elektronika Kft.

Magyarországon a vércukor-önellenőrzést elsőként az Innováció- és Magyar Termék Nagydíjas 77 Elektronika Kft. tette széleskörűen lehetővé a cukorbetegek számára. A vállalat 1986-ban dobta piacra első saját fejlesztésű Dcont® készülékét, melyet a folyamatos innovációnak köszönhetően nemrégiben világszerte a 64. generáció követett.

A magyar cég számára kihívást jelentett, hogy a 2000-es évek elején megjelentek a minőség szempontjából más kategóriába tartozó, főleg távol-keleti termékek, melyek a rövid távú megtakarítás ígéretével léptek be a piacra. A 77 Elektronika válasza a folyamatos innováció és a minőség fenntartása volt, melynek köszönhetően a mai napig vezető szerepet tölt be a magyarországi vércukormérő-piacon. Az vállalat által fejlesztett vércukormérő termékcsalád kifejezetten a magyar igényekhez lett alakítva: egyes típusai a világon is egyedülálló módon képesek magyar nyelven, szóban kommunikálni a betegekkel. A Dcont® család legújabb típusai ±10 százalékos hibahatáron belüli, klinikai laboratóriumi pontosságú vércukormérést tesznek lehetővé az otthoni önellenőrzés során. Ezzel ma a világ egyik legpontosabb készülékeinek minősülnek.

Ennek elismeréseként a Dcont® termékcsaládot a Hungarikum Bizottság nemrég a magyar találékonyság és innováció csúcsteljesítményének minősítette, és beválasztotta a hungarikumok előszobájaként ismert Magyar Értéktárba.

dcont_vercukormero_keszulekek_-_kep