Gyermekbetegségek és a Diabétesz

rendelő-tábla-1024x787

RENDEL :  Dr. Nagy-Szakáll Zsuzsanna házi gyermekorvos, gyermekdiabetológus szakorvos

nszzs-2-kĂ©p-862x10241994-ben végeztem a SOTE Általános Orvostudományi Karán. Az egyetem elvégzésétől kezdve a Budai Gyermekkórházban dolgoztam 12 éven keresztül. Ezen időszak alatt megszereztem a csecsemő-és gyermekgyógyászat szakvizsgát és a diabetológusi minősítést. A kórházban fekvő kis betegek gyógyítása mellett a Diabétesz rendelésen is dolgoztam és a cukorbeteg gyermekek ellátásában és gondozásában vettem részt.
2006 óta gyermek háziorvosként dolgozom Solymáron. Kuratóriumi tagja vagyok a Juvenilis Diab Help Alapítványnak és egyetemista korom óta aktívan részt veszek a cukorbeteg gyermekek táboroztatásában és a táborok szervezésében.
Egy 13 éves lányom van, Fruzsi. Magánéletileg is érintett vagyok diabetológiai vonatkozásban: saját magam és a kislányom is 1-es típusú diabéteszben “szenvedünk”. Szabadidőmben szívesen olvasok vaskos regényeket, szeretek utazgatni, színházba járni és lakberendezéssel foglalkozni.

Solymár, 2014. szeptember

A Szurikáta Gyermekrendelő cikkeit itt olvashatjátok:

Nátha és a diabétesz10719214_10202922281434863_640779797_n-nátha-jellel

Láz és a diabétesz

Köhögés és a diabétesz

Influenza és a diabétesz

Alkohol és a diabétesz

Serdülőkor – első menstruáció és a diabétesz

Tini lányok fogamzásgátlása és a diabétesz