EVERSENSE CGM

Nézzük, hogyan működik!
  1. lépés: 90 naponta cserélendő érzékelő

komponenten1

A kevesebb, mint két centiméteres szenzort egy felkészített orvos egy egyszerű, körülbelül 5 perces ambuláns eljárásban a felső karba helyezi.

2. lépés: Kivehető és újratölthető intelligens adó felhelyezése

komponenten2

A rugalmas intelligens jeladó a szenzor felett tapadva helyezkedik el a bőrfelületen, és bármikor eltávolítható és rugalmasan felhelyezhető a bőrre. Ezenkívül újratölthető és közvetlenül a testfelületen vibrál túl magas vagy túl alacsony glükóz érték esetén.

3.lépés: Könnyen érthető smartphone app

komponenten3

Az Eversense App  okostelefonon keresztül hozzáférést biztosít a glükóz értékekhez, trendekhez, mintákhoz és riasztásokhoz bármikor, bárhol. Nincs szükség külön vevőre.

Betegtájákoztató itt olvasható: eversense_broschuere

Forrás és még több információ itt>>> https://www.eversense.de/?utm_source=Startseite&utm_medium=Slider-Teaser&utm_campaign=Accu-Chek.de

Rendszeresen szeretném támogatni a Szurikáta Alapítványt! >>>

Én akarok az egyik lenni abból a 100 emberből, aki havonta 2500 Ft-tal támogatja egy éven keresztül a Szurikáta Alapítvány munkáját, mert fontos nekem, hogy ez az alapítvány holnap és holnapután is segíteni tudjon a családomnak vagy a cukorbeteg gyerekeknek. Most támogatom >>>  Szeretnék többet megtudni a Szurikáta Támogatói Kolóniáról>>>