Egy könyv, ami segít megküzdeni a diabétesz diagnózisával

Köszöntünk az adományozás appycentrumában, ahol a jócselekedet automatikus. Csupán 2000 Ft-tal hozzájárulhatsz egy beteg kisgyerek gyógyulásához, segítheted egy hátrányos helyzetű apróság felzárkóztató oktatását, kiállhatsz a gyerekjogok mellett,
támogathatod fogyatékkal élő és egészséges kisgyerekek inklúzióját, soroljuk még?
Keresd meg a hozzád közel álló ügyet, és segítsd ezeknek a remek szervezeteknek a munkáját!

A Szurikáta Alapítványhoz eljuttatod adományoddal egy könyvvel nyújtasz segítséget egy gyermeknek és családjának a diabétesz diagnózisával való megküzdéshez.

HA elmész a Mammut Bevásárlóközpontba, akkor a Libri Könyvesboltban megtalálod az ADOMÁNYAUTOMATÁT, amiből 2000 Ft-ért cserébe támogatni tudsz egy jó ügyet, pl. a Szurikáta Alapítvány segítő könyvét. Válaszd a 32-es jó ügyet!
Az automatánál történő jótékonykodásos esetén megkapod a segítő könyvünk ajándék kártyáját, hogy emlékezhess rá, milyen jót tettél egy diabéteszes kisgyerekkel.
  • Ha adományodat a bankszámlánkra szeretnéd utalni, ezekre az adatokra lesz szükséged: OTP Bank 11710088-20002963-00000000
  • A megjegyzés rovatba írd be: Legyen automatikus a segítség!
  • A bankkártyád segítségével az alábbi biztonságos, az OTP Bank hátterével és a Szurikáta Alapítvánnyal együttműködő ADJUK ÖSSZE felületen keresztül tudsz a megküzdést segítő könyvre adományozni.
  • Katt a TÁMOGATOM gombra>>>