A legkedvesebb orvos a világon!

Mondtam a diabéteszes nagyfiamnak, Marcinak, hogy meglepetés készül  a doktor bácsijának, Dr. Tóth-Heyn Péternek. Írjunk pár sort a doktor bácsiról!
Marci “csak” ennyit mondott: Nagyon szeretem, mert Ő a legkedvesebb orvos a világon!!!! 🙂
Azt hiszem, ebben minden benne van!
image1
Amit én tennék még hozzá, az az, hogy bármikor hívom, mindig segít! Amikor kontrollra megyünk, akkor először mindig megkérdez mindkettőnket, hogy hogy vagyunk. Kéri, hogy meséljen Marci magáról, a biciklizésről, a versenyekről, mert tudja, hogy ez mennyire fontos Marcinak! És csak utána jön a diab! Mit, hol szeretne Marci változtatni, ha esetleg kicsit rosszabbak az értékek és megbeszélik Marcival mitől lehet ez. Hol szeretne változtatni a szénhidrát-mennyiségen, mikor szeretne többet vagy kevesebb enni, ehhez hogyan változik az inzulin mennyisége!
2018. március
image2
Müller Henrietta, Marci anyukája

Dr. Péter Tóth-Heyn a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltje – Budapesten

images

1934912_100147323340625_5579518_n

Szavazz Te is Dr. Tóth-Heyn Péterre 2018. március 30-án éjfélig, hogy ő nyerhesse a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat Budapesten!

ITT tudsz szavazni

>>>www.szentgyorgyialbertorvosidij.hu/szavazas

FONTOS INFORMÁCIÓ A SZAVAZÁSHOZ: A “jelöltkeresőbe” legalább “Tóth-H” -t írjátok be, mert csupán a “Tóth”-ra nem jelenik meg a doktor úr neve.

1%szurikata 2018