A gyermek jó kezekben van

Idén lesz 34 éve, hogy ismerjük egymást és idén lesz 3 éve, hogy régi tervünket megvalósítva együtt dolgozunk. Tóth-Heyn doktor úr higgadtsága, töretlen optimizmusa minden vele dolgozónak sokat segít a mindennapok nehézségeinek elviselésében. Komolysága, széleskörű szakmai felkészültsége jól megfér jó humorával, a viziten az egyik pillanatban a legújabb tudományos ismereteket osztja meg velünk, a másik pillanatban valami egyszerű mondatból farag viccet.

IMG_20171002_073913

Sok év ismeretség után is megérint, ahogy reggelente odalép bemutatkozni egy-egy frissen diagnosztizált beteghez és a szüleihez, kezét nyújtja és a szemükbe néz: azt hiszem mindenki számára nyilvánvaló ettől a perctől kezdve, hogy a gyermek jó kezekben van.

Dr. Luczay Andrea

Dr. Péter Tóth-Heyn a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltje – Budapesten

26992242_1982125612062271_2279327123865044026_n

Szavazz Te is Dr. Tóth-Heyn Péterre 2018. március 30-án (pénteken) éjfélig, hogy ő nyerhesse a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat Budapesten!

ITT tudsz szavazni>>>

www.szentgyorgyialbertorvosidij.hu/szavazas

FONTOS INFORMÁCIÓ A SZAVAZÁSHOZ: A “jelöltkeresőbe” legalább “Tóth-H” -t írjátok be, mert csupán a “Tóth”-ra nem jelenik meg a doktor úr neve.

1%szurikata 2018